Over Smart Talent

Smart Talent is opgericht in januari 2015 met als doel om het leukste en beste Recruitment bureau van Nederland te worden. Samenwerken met Smart Talent is niet alleen doeltreffend…Het is écht een feestje omdat wij erg veel plezier ervaren in ons vak. Dit plezier brengen we hoe dan ook op je over. Ervaar het zelf maar!

Over ons

Met onze no nonsens, integere en Rotterdamse mentaliteit weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Geen beloftes die niet worden na gekomen. Eerlijk, oprecht en betrokken. Met een transparante en duidelijke communicatie zijn we in staat om de boodschappen helder te vertalen. Wij gaan door het vuur voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers.

Bij Smart talent kan iedereen écht zichzelf zijn. We zijn een ondernemende en platte organisatie met zelfsturende teams. Bij ons werken alleen maar gepassioneerde vakidioten. Wij werken vanuit oprechte interesse in alles wat een mens beweegt. Vanuit ons gezellige kantoor met een groot “huiskamereffect” werken we dagelijks keihard om onze opdrachtgevers en kandidaten nóg beter van dienst te zijn. Het is niet voor niets dat wij volwaardige partnerships creëren. Kortom.. wij gaan alleen voor Goud!

Het werken bij Smart Talent is zó leuk dat je nooit meer hoeft te werken.

Smart Genius Team

Benieuwd wie die hardwerkende recruiters zijn die jou altijd met een glimlach te woord staan? Ontmoet ons team!

Werken bij ons

Ben jij smart en heb je talent? Wil jij bij het leukste recruitmentbureau van Nederland werken? Kom ons versterken!

Ons Talent

Onze jarenlange ervaring binnen de wereld van recruitment zorgt ervoor dat wij als geen ander weten wat belangrijk is binnen ons vakgebied. Door onze focus en aandacht denken wij mee aan de groei en verschuivingen in de markt.

Wij blijven goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat we blijven innoveren in ons vakgebied met betrekking tot de wervingsmethodieken.

Smart Talent…kijkt niet alleen naar wie je bent, wij kijken verder. Wij vinden, boeien en binden high potentials doordat we goed weten wat er speelt bij de toekomstige werkgever. Onze creatieve benadering richting de kandidaten stelt ons in staat om wél in gesprek te komen en de kandidaat te enthousiasmeren voor de vacature waarvoor we aan het werven zijn.

Wij zijn de concurrentie altijd één stap voor doordat we snel en flexibel schakelen. Smart Talent bezit een krachtig en intiem netwerk van opdrachtgevers en kandidaten binnen verschillende branches. Dit leidt snel tot succesvolle matches. Ons doel is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan, waarbij een win/win situatie altijd het uitgangspunt is

Heeft ons bedrijf jouw interesse gewekt? Wij zijn altijd bereid om nieuwe partnerships aan te gaan. Neem contact met ons op en wie weet ben jij onze volgende partner in het vinden van talent.