Werkgever

Ik zoek talent

Ben jij op zoek naar die éne Genius? Die Gouden Ster, die altijd dat stapje extra zet?

Wij komen graag langs om een goed beeld te vormen over de organisatie (quickscan) en om het profiel stevig door te spreken. Deze kennismaking is noodzakelijk zodat wij het volledige wervingsproces zorgvuldig uit handen kunnen nemen. We gaan het voor je regelen en zorgen ervoor dat die Gouden Ster binnen no time bij jou aan tafel schuift. MBO-HBO-WO professionals in Sales, Finance, HR, Marketing, ICT, Techniek, Inkoop & Supply Chain functies. Zowel voor MKB als internationale Corporate bedrijven.

Waarom kies je voor ons?

 Wij vertellen geen onzin en leveren wat de opdrachtgever écht nodig heeft, dit blijkt wel uit de jarenlange samenwerking met onze vaste opdrachtgevers.
 Ons creatieve wervingstalent zorgt ervoor dat we de juiste kandidaten op een persoonlijke en verfrissende manier benaderen.
 Wij denken mee, zijn een tikkeltje eigenwijs en geven nooit op.

Hoe krijgen wij dat voor elkaar

 Onze kritische vraagstelling zorgt voor een correcte vacaturetekst
 Ruime recruitment ervaring en een scherpe blik
 Grondige interviewtechnieken eventueel aangevuld met een competentietest
 Groot inlevingsvermogen en vakmanschap
 Loyaal en altijd transparant in onze communicatie
 We houden alle partijen goed aangesloten middels wekelijkse updates

Heb jij ook een open functie? Maak vrijblijvend kennis met ons!

Ben je op zoek naar professionals en ben je benieuwd of wij jou hierbij kunnen helpen? Geef via het formulier de vacature aan ons door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Speciale wensen? Wij zeggen nooit nee. Dat betekent niet dat wij alles kunnen, maar wij zullen wel áltijd ons uiterste best doen om jou te helpen. Mochten wij jou écht niet kunnen helpen, dan zullen wij dat eerlijk toegeven en je adviseren waar je het beste terecht kunt. Stiekem hebben we je dan toch een beetje geholpen…

Meld vacature aan

  Procedure

  1. De Analyse

  Om de sfeer goed te kunnen proeven, komen wij altijd langs bij jou op kantoor. We maken een quickscan van de organisatie en bespreken de vacature zeer grondig met de Hiring manager.

  2. De Zoektocht

  Om de best passende werknemer te vinden is een uitgebreide online campagne en searchfase essentieel. Wij publiceren de vacature binnen ons professionele netwerk, op verschillende jobboards en op onze eigen website.

  3. Het Contact

  De sollicitanten worden eerst telefonische gescreend. Bij een goede indruk qua persoonlijkheid en competenties zal er een Live interview volgen. Wij hebben gemiddeld 8 contactmomenten met de kandidaat, zodat we een gedegen beeld kunnen vormen.

  4. Het interview

  Door op een creatieve manier vragen te stellen en kritisch door te vragen komen wij snel tot de kern bij de kandidaat. Wie zit er tegenover ons en past deze kandidaat echt bij onze opdrachtgever?

  5. De Match

  Onze zorgvuldig geselecteerde kandidaten schuiven bij jou aan tafel.Tijdens dit proces zorgen wij voor de juiste begeleiding en communicatie om samen een mooie versterking binnen de organisatie te bewerkstelligen.

  Hoe heb jij onze samenwerking ervaren? Wij horen het graag!

   Wat zeggen andere werkgevers?

   Als Diversey Care zijn we altijd op zoek naar bijzondere en getalenteerde mensen om de beste en meest innovatieve proposities te ontwikkelen. Daarbij geloven we sterk dat diversiteit en authenticiteit van mensen ons uiteindelijk sterker maken. Smart Talent is er inmiddels in geslaagd ons al een aantal keren te helpen aan getalenteerde en bijzondere mensen. Daarmee laten ze keer op keer zien dat hun authentieke en verfrissende aanpak werkt. Daarmee maken ze voor ons het onderscheid. 
   Diversey- Wilco van Burgsteden, Benelux and France Marketing Director
   Het Talent van Smart Talent is dat zij zich van te voren heel erg goed inleven wat voor een bedrijf echt belangrijk is en dat zij daarna niet met een stapel CV’s van kandidaten aankomen en ik het alsnog zelf mag uitzoeken. In plaats daarvan komen zij juist met 2 (soms 3) kandidaten die eigenlijk allemaal goed zijn, waardoor het vaak moeilijk is om de beste er uit te halen. Kortom, scheelt mij en de kandidaten veel tijd, energie en ergernissen.
   CroonWolterDros- Rene Verweij, Directeur GBBS
   Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Smart Talent. Door de goede relatie kennen ze ons bedrijf inmiddels zo goed dat ze in staat zijn om alleen die kandidaten voor te stellen die ook goed bij ons passen. Daarvoor moet immers veel meer kloppen dan alleen het CV. In de grijze massa van Recruitment Bureau’s steekt Smart Talent er voor mij uit vanwege de kwaliteit, samenwerking en de altijd optimistische insteek. Smart Talent is een partner die ik zonder twijfel aanbeveel aan mijn relaties, dat zegt genoeg.
   Alphatronics- Jos Herrebrugh, Managing Director
   Samenwerken met Smart Talent als je een vacature moet invullen? Ik zeg volmondig ja ! Het begint met een plezierig intake gesprek waarbij er een goede inventarisatie van de vacature en de kwaliteiten waar de kandidaat aan moet voldoen wordt gemaakt. Er wordt goed doorgevraagd naar de do’s and don’ts . Ik vind het een plus punt dat Smart Talent een op een gesprekken heeft met iedere kandidaat en zich niet laat leiden door cyber cv’s . De kandidaten die zij voorstellen zijn een goede match, zij maken de keuze voor ons erg makkelijk. De nazorg die geboden wordt is bijzonder plezierig en zorgt er voor dat je een volgende vacature graag weer bij hen uitzet.
   Nassau Indus Deur BV- Alex Kiffen, Managing Director
   “Wanneer je een bureau bouwt vormt het vinden van de juiste nieuwe collega’s de grootste uitdaging. SMART TALENT heeft me daar super bij geholpen!  Er wordt adequaat meegedacht om het profiel scherp te krijgen en belangrijk, potentiële kandidaten zijn vooraf goed geïnformeerd. Erg plezierig!”
   Het Portaal- Rien Bongers, eigenaar
   Smart talent klopt…er wordt geluisterd en meegedacht, de kandidaten zijn zeer goed gescreend, gecombineerd met een plezierige professionele bedrijfsvoering zal ik er zeker weer gebruik van gaan maken. 
   Rubi- Engbert Broekman, directeur rubi benelux en rubi duitsland

   Onze Partners

   Recruitment mogelijkheden

   Werving en selectie

   Flexcontracten

   Payrolling

   ZZP-bemiddeling

   Contact opnemen

   De mogelijkheden eens bespreken?