Werknemer

Ik zoek een droombaan

Zeg Genius… ben je op zoek naar een nieuwe, vaste of tijdelijke uitdaging? Wij hebben alles in huis om jou daarbij te helpen. Kom snel langs voor een leuke kennismaking, zodat wij de volgende stappen kunnen zetten in jouw zoektocht naar de ultieme droombaan.

Persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons door jou een persoonlijke benadering te bieden, waarmee wij jouw competenties en ambities zo scherp mogelijk in beeld brengen. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar jouw droombaan bij de organisatie waar jij het best tot je recht komt. Middels deze doortastende aanpak zorgen wij voor een snel en vakkundig resultaat.

Grotere kans om uitgenodigd te worden op gesprek!

Smart Talent zet net dat stapje extra voor jou. Doordat wij ons focussen op meer dan alleen de werkervaring, zal jij via Smart Talent eerder uitgenodigd worden voor een gesprek bij jouw nieuwe werkgever. Wij kennen onze opdrachtgevers erg goed en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd wordt over het bedrijf en de vacature. Ook tijdens je sollicitatieprocedure zorgen wij voor een uitgebreide ondersteuning, zodat de procedure meer kans van slagen heeft. Wij gaan immers alleen voor een succesvolle match!

Breed aanbod

Smart Talent is actief binnen de Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. Kijk op onze vacaturepagina en solliciteer op jouw nieuwe uitdaging! Staat je droombaan er niet tussen, stuur dan vrijblijvend jouw CV en wij nemen contact met je op.

Smart Tips voor jouw sollicitatie:

 • Zorg voor een recent en bijgewerkt CV. Het bijvoegen van een foto zorgt voor een grotere kans van slagen.
 • Zie jij een leuke functie? Schrijf een korte en bondige motivatie of neem eventueel een videoboodschap op.
 • Word je uitgenodigd voor een gesprek? Zorg dat je er representatief uitziet, draag passende kleding bij de organisatie.
 • Wees stipt, te vroeg zijn is op tijd zijn!
 • Geef een stevige hand, maak oogcontact tijdens het gesprek.
 • Verdiep je in de organisatie, bedenk wat de organisatie van jou wil en wat jij van de organisatie wilt weten. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • Wat is jouw verwachtingspatroon en wat verwacht jouw toekomstige werkgever van jou?

Procedure

1. Sollicitatie

Heb jij op onze website jouw droombaan gezien en wordt dit jouw nieuwe uitdaging? Dan solliciteer jij natuurlijk direct op deze functie. Graag ontvangen wij naast jouw CV een korte en bondige motivatie, zodat wij een beter beeld van jou als persoon kunnen schetsen.

2. Contact

Wij zullen jouw sollicitatie uitvoerig bestuderen. Ook wordt er overlegd of er misschien andere functieprofielen zijn waar jij net zo goed (of beter) tot jouw recht zou kunnen komen. Vervolgens wordt er telefonisch contact met jou opgenomen om jouw wensen en persoonlijkheid nog beter te kunnen doorgronden.

3. Interview

Als er sprake is van een positieve match word jij uitgenodigd bij ons op kantoor voor een nadere kennismaking. Mocht ons kantoor voor jou net iets te ver zijn, dan spreken wij jou graag via een Skype-gesprek of videocall. Dit grondige interview duurt gemiddeld een uur.

4. Match

Zijn wij gezamenlijk overtuigd van de juiste match? Dan ga jij op gesprek bij onze opdrachtgever! Tijdens dit proces zullen wij zorgen voor de juiste voorbereiding en begeleiding, zodat de kans zeer groot is dat jij uiteindelijk jouw droombaan bemachtigd!

Hoe heb jij onze samenwerking ervaren? Wij horen het graag!

  Wat zeggen andere werknemers?

  “I was first contacted by Manouk from Smart Talent with a job offer after she saw my CV online. She was extremely professional and kept me updated throughout the recruitment process. When she couldn’t meet me for a face-to-face interview, due to a cold she had caught, she made sure one of her colleagues was there to brief me in on the situation and take notes. It was a pleasure to get to know her and the company she works for. I whole-heartedly recommend their services!”
  Mihai Petrescu (finance analyst)
  “Al tijdens mijn eerste telefonische contacten met Sara viel de persoonlijke en professionele benadering op. Na het plezierig verlopen oriënterend gesprek, werd de gevraagde feedback op zowel mijn cv als op het verloop van het gesprek op een informele, maar zonder meer professionele manier gegeven. Smart Talent kent de opdrachtgevers goed en kunnen gedetailleerde informatie geven over de vacatures en de bedrijfscultuur. Daarnaast weet Smart Talent goed in te schatten wat voor type persoon je bent. Hierdoor is een goede match mogelijk op basis van kennis, ervaring en persoonlijke eigenschappen. Ook na in contact te zijn gebracht met mijn huidige werkgever, ben ik tijdens het vervolgtraject goed begeleid en voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Smart Talent heeft inmiddels voor meerdere vrienden en bekenden van mij een nieuwe baan gevonden. Kortom, ik kan Smart Talent aan een ieder aanbevelen.”
  Michel de Groot (Consultant beveiliging Zakelijke Dienstverlening)
  “Ik heb Smart Talent ervaren als een zeer professionele organisatie. Het vinden van de juiste match tussen kandidaat en organisatie zit echt in het bloed van de medewerkers. Naar aanleiding van een oriëntatie gesprek kreeg ik inzicht in mijn eigen capaciteiten maar vooral mijn ambities. Smart Talent is als geen ander in staat om dit te matchen aan organisaties die aansloten bij mijn profiel.”
  Krishen Raghoe (salesmanager)