Wervingsvlog

Wervingsvlog

Snel, doeltreffend en efficiënt een vacature invullen? Bekijk dan nu onze wervingsvlog!

Moeite met het vinden van de juiste talenten? Smart Talent breidt haar wervingscampagnes uit met doeltreffende wervingsvlogs. Dit betekent dat we per vacature een flitsend wervingsfilmpje maken waarin de hiring manager wordt geïnterviewd, de afdeling wordt gefilmd en de toekomstige collega’s aan het woord zijn.

Wat zijn de voordelen van een wervingsvlog:

 De sollicitant krijgt een uitstekend beeld van zijn/haar toekomstige manager – de collega’s – de afdeling en het bedrijf.
 Zeer laagdrempelig en snel, het filmpje wordt door 1 persoon gemaakt en ge-edit.
 De kans om de organisatie professioneel in beeld te brengen.
Het bereik onder de doelgroep zal sterk toenemen en potentiële kandidaten kunnen zich makkelijker identificeren met jouw organisatie.
Een grote en snellere kans van slagen omdat beeldmateriaal letterlijk tot de verbeelding spreekt.

Hoe gaat het in zijn werking? Een wervingsvlog is eigenlijk zo gemaakt.

 Onze professionele zakelijke vlogger bespreekt op voorhand het script en de wensen over de invulling van het filmpje. Hoe willen jullie als organisatie neergezet worden, hoe ziet de toekomstige werkweek eruit, wat wordt er van je verwacht en wat voor sfeer hangt er binnen het bedrijf.
 Dan volgt de opname dag, binnen gemiddeld 2 uurtjes heeft onze vlogger voldoende materiaal om vervolgens een professioneel wervingsfilmpje te maken. Uiteraard zal alles in overleg zijn met jou als opdrachtgever.

Kijk voor aanvullende informatie over onze dienstverlening op onze pagina voor werkgevers

Neem contact op