Ons team

Smart Genius Team

Ontmoet de sterren die voor jou het juiste talent weten te vinden en te binden:

Sara Jans
Sara Jans
Recruitment Consultant / Founder
Met een ijzersterk en enthousiast team het verder opbouwen en uitbreiden van het leukste recruitmentbureau van NL geeft mij veel voldoening. Ik ervaar het als een groot plezier om mensen succesvol te verbinden. Ons doel is pas geslaagd als we iedere dag enthousiaste ambassadeurs creëren.
Esther Zuidweg
Esther Zuidweg
Recruitment Assistant
Wetende dat ik iemand kan helpen met het realiseren van zijn of haar ambitie, dát is waarom ík passie heb voor recruitment. Daarnaast vind ik het prettig om te zorgen voor een volledige en juist administratieve ondersteuning. Deze diversiteit gecombineerd met de informele werksfeer & gezellige, gedreven collega’s geeft mij iedere dag nieuwe energie!
Manouk Zuur
Manouk Zuur
Recruitment Consultant
Het meest waardevolle voor mij is de juiste snaar weten te raken bij mensen en ze te laten stralen in hun nieuwe baan. Net dát stukje extra kunnen toevoegen, iemand uit zijn comfortzone halen of juist de kleine bevestiging geven dat iemand een kanjer is. Mooie job 🙂
Viktor Verloop
Viktor Verloop
Recruitment Consultant
De juiste kandidaat koppelen aan zijn of haar droombaan en daarmee een tevreden klant realiseren waar we een partnership mee hebben, is de belangrijkste reden dat ik bij Smart Talent werk. Verder heerst er binnen Smart talent een leuke en informele werksfeer waarbij je zeer zelfstandig kunt opereren, hetgeen wat goed bij mij past!
Kwint van Leersum
Kwint van Leersum
Student Recruiter
Naast mijn studie is Smart Talent de beste leerschool die er is. In contact met enthousiaste werkzoekenden zorgt elke dag voor een glimlach. Met dit plezier kan je iemand die leuke uitdaging bieden die zorgt voor een geweldige stap in diens werkende leven!
Jozien Ripping
Jozien Ripping
Junior Recruitment Marketeer
Ik houd van reizen en wil graag de wereld zien! Voordat ik weer op pad ging heb ik Smart Talent ondersteunt bij marketing gerelateerde projecten, zoals bijvoorbeeld het lanceren van deze website;). Gedreven, optimistisch, vrolijk en energiek… typerend voor mij én voor het gehele Smart Talent team!

Werken bij Smart Talent?

Ons team kan altijd een smart genius extra gebruiken! Ben je smart en heb je talent? Kom werken bij het leukste recruitment bureau van Nederland!